WAKTU PKP NI RAMAI YANG TERKESAN. RAMAI YANG TERJEJAS SUMBER PENDAPATAN.

Jadi Kami Nak Buka Peluang Kepada Anda Untuk Jana Pendapatan Supaya :

 

Dapat income tambahan untuk beli barang terutamanya barang keperluan keluarga.

Dapat bantu suami menambah jumlah pendapatan untuk menyara keluarga.

Dapat kumpul simpanan untuk dana kecemasan dan pendidikan anak-anak.

BETUL KE BOLEH JANA PENDAPATAN DENGAN MOOTIARA NI?

Kami kongsikan kepada anda mereka yang dah berjaya jana income bersama kami. Dan mereka ini hanya SURIRUMAH biasa sahaja.

Dan banyak lagi kejayaan yang dicapai oleh fighter Mootiara hasil usaha dan tindakan pantas mereka untuk ubah kehidupan hari ini.

KENAPA ANDA PERLU JOIN DROPSHIP MOOTIARA?

Kami sediakan SEMUANYA dan anda hanya perlu fokus marketing sahaja.

Antara Kelebihan Produk Mootiara Adalah :

JIMAT MASA

  • Tak perlu gosok atau nak iron pun setakat gosok-gosok manje sahaja.
  • Tudung printed menggunakan material yg tak perlu gosok manakala yang plain adalah less iron.
  • Tudung sarung yang memakan masa tak sampai 1 minit.
  • Tak memerlukan pin dan lebih selamat pada ibu2 yang ada anak kecil.

TAK PERLU PAKAI BROOCH

  • Tak perlu memakai pin atau brooch
  • Ia di reka untuk mengelakkan dari anak yang di dukung tertelan atau tercekik pin.
  • Pakai / sarung tak sampai 1 minit dah siap, banyak masa boleh gunakan untuk perkara lain.

MENUTUP AURAT

  • Tudung yang labuh.

STOCK YANG MENCUKUPI

  • Kami mempunyai kilang sendiri.
  • Stock tidak pernah putus.

MUDAH DI JUAL

  • Banyak corak.
  • Banyak testimoni.
  • Pasaran besar.
  • Majoriti wanita di Malaysia memakai tudung.
  • Wanita akan sentiasa menukar tudung setiap bulan.
  • Design yang cantik dengan corak-corak silih berganti setiap minggu membuatkan stock sentiasa tersedia.

MASIH BELUM YAKIN UNTUK JOIN MOOTIARA?

Kami faham. Anda nak join cuma mungkin takut tak pandai nak buat atau takut tak dapat jual kan. Jangan risau kami betul-betul nak bantu anda. Ni 6 lagi sebab kenapa anda perlu join kami.

PRODUK “HIGH DEMAND”

Senang nak dapat customer dan repeat Order.

Liputan Di Media Penyiaran

Sebahagian daripada usaha HQ supaya dapat bantu anda lebih senang menjual. 

Ganjaran Bonus 

HQ akan bagi lagi Bonus supaya anda boleh jana lebih banyak pendapatan.

COACHING DIRECT DARI FOUNDER

Anda akan dapat ilmu mahal dari founder.

Liputan Di Media Cetak

Sebahagian daripada usaha HQ supaya dapat bantu anda lebih senang menjual.

Support Sistem Untuk Newbie

Jika anda baru nak mula berniaga jangan risau, kami akan guide dan tunjukkan anda proven step untuk berjaya. Tinggal anda buat je.

DAFTAR PERCUMA SEKARANG DAN DAPATKAN BONUS KHAS UNTUK ANDA

Apa yang jemaah Mootiara dah dapat, anda juga boleh kalau nak dibimbing.

Isi borang pendaftaran dibawah dan anda akan diterima masuk sebagai jemaah Mootiara. Jumpa anda di puncak kejayaan.

Pendaftaran Dropship Mootiara

  • Maklumat Diperlukan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.